Greek English
Εκπαίδευση
Πολιτισμός
Εκδηλώσεις
Σχολικός εκφοβισμός
Ασφάλεια στο διαδίκτυο
Αγωγή Υγείας Διατροφή
Υλικό Μαθημάτων
Πανελλαδικές Εξετάσεις
Ερευνητικές Εργασίες
Παιδιά - Έφηβοι
Εκπαιδευτικοί
Γονείς
Ξεκινούν οι αιτήσεις για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
28/03/2020

Ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
Ως προθεσμία για την υποβολή της Αίτησης – Δήλωσης των υποψηφίων που επιθυμούν να λάβουν μέρος στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ έτους 2020, ορίζεται το χρονικό διάστημα 30 Μαρτίου ως 9 Απριλίου 2020.

Διαβάστε εδώ το δελτίο Τύπου του υπουργείου.

Μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστής την εγκύκλιο του υπουργείου παιδείας πατώντας εδώ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ -ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2020

«Οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ  εφόσον επιθυμούν πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, συμμετέχουν υποχρεωτικά με το ΝΕΟ σύστημα»

Κατά συνέπεια πρέπει να προβείτε στις ακόλουθες ενέργειες :

 1. Πρέπει να αποθηκεύσετε την Αίτηση-Δήλωση για το ΝΕΟ  σύστημα  από τον ιστοχώρο του Υπουργείου Παιδείας Α-Δ ΝΕΟ ΓΕΛ (1 σελίδα για υποβολή)
 2. Να διαβάσετε καλά τις οδηγίες .
 3. Να συμπληρώσετε (μόνο τα γκρι στοιχεία) την Αίτηση -Δήλωση σε έναν επεξεργαστή κειμένου
 4. Να αποστείλετε από το  email σας τη συμπληρωμένη Αίτηση -Δήλωση στο σχολείο μας  ( mail@4lyk-volou.mag.sch.gr) μέσα στη συγκεκριμένη προθεσμία (30/03 έως 09/04/2020) γράφοντας στο Θέμα του μηνύματος την λέξη ΑΙΤΗΣΗ και το ΕΠΙΘΕΤΟ – ΟΝΟΜΑ σας. Μην  το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.
 5. Όσοι από τους μαθητές ΔΕΝ επιθυμούν να συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020 θα πρέπει να στείλουν στο σχολείο (mail@4lyk-volou.mag.sch.gr) επίσης μήνυμα όπου θα αναφέρουν το ΕΠΙΘΕΤΟ – ΟΝΟΜΑ -ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ και την ένδειξη: Δεν επιθυμώ να συμμετέχω στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2020
 6. Όσοι από τους μαθητές ενδιαφέρονται για εισαγωγή στα 3 Μουσικά Τμήματα, δηλαδή το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αφού διαβάσουν τις οδηγίες της εγκυκλίου θα πρέπει να συμπληρώσουν και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (σελίδα 2η της Αίτησης – Δήλωσης) χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους κωδικούς από το αρχείο ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ: «Οι παλαιοί απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ειδικά και μόνο στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ 2020, μπορούν να επιλέξουν να συμμετάσχουν σε αυτές είτε α) με τους όρους και προϋποθέσεις, που ισχύουν το σχολικό έτος 2019-2020, δηλαδή με το ΝΕΟ σύστημα, είτε β) με τους όρους, προϋποθέσεις, εξεταστέα ύλη και διαδικασίες, που ίσχυσαν το σχολικό έτος 2018-2019 , δηλαδή με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα.»

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε με το ΝΕΟ σύστημα θα ακολουθήσετε τα βήματα όπως περιγράφονται παραπάνω για τους ΜΑΘΗΤΕΣ (εκτός από το βήμα 5).

Οι απόφοιτοι που δεν ήταν μαθητές στο σχολείο μας θα επισυνάψουν και (σκαναρισμένο – φωτογραφία) το Απολυτήριο Λυκείου.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε με το ΠΑΛΑΙΟ σύστημα:

 1. Πρέπει να αποθηκεύσετε την Αίτηση-Δήλωση για το ΠΑΛΑΙΟ  σύστημα  από τον ιστοχώρο του Υπουργείου Παιδείας Α-Δ ΠΑΛΑΙΟ ΓΕΛ
 2. Να διαβάσετε καλά τις οδηγίες
 3. Να συμπληρώσετε (μόνο τα γκρι στοιχεία) την Αίτηση -Δήλωση σε έναν επεξεργαστή κειμένου
 4. Να αποστείλετε από το  email σας το συμπληρωμένο έγγραφο στο σχολείο     (mail@4lyk-volou.mag.sch.gr) μέσα στη συγκεκριμένη προθεσμία (30/03 έως 09/04/2020) γράφοντας στο Θέμα του μηνύματος την λέξη ΑΙΤΗΣΗ  ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ και το ΕΠΙΘΕΤΟ – ΟΝΟΜΑ σας. Μην  το αφήσετε για την τελευταία στιγμή.
 5. Όσοι από τους αποφοίτους  ενδιαφέρονται για εισαγωγή στα 3 Μουσικά Τμήματα, δηλαδή το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, το Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, και το Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αφού διαβάσουν τις οδηγίες της εγκυκλίου θα πρέπει να συμπληρώσουν και το ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (σελίδα 2η της Αίτησης – Δήλωσης) χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους κωδικούς από το αρχείο ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ. Για οποιαδήποτε ερώτηση μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του σχολείου μας τηλεφωνικά : 2421085715 (κάθε μέρα 9-13.00) ή να αποστείλετε το ερώτημά σας στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις : Β.Μαντζώρου : vmantzorou8@gmail.com και Απόστολος Διαμαντής : adiamantis@sch.gr
Site Map
› Αρχική
› Προκηρύξεις
› Νέα
› Δράσεις
› Διακρίσεις
› Photo Album
› Videos
› Εκπαίδευση
› Πολιτισμός
› Εκδηλώσεις
› Σχολικός εκφοβισμός
› Ασφάλεια στο διαδίκτυο
› Αγωγή Υγείας Διατροφή
› Υλικό Μαθημάτων
› Χρήσιμα Links
› Πανελλαδικές Εξετάσεις
› Γωνιά του Μαθητή
› Ερευνητικές Εργασίες
› Εκπαιδευτικοί
› Site Map
› Επικοινωνία
Ανακοινώσεις
› Πρόγραμμα Δευτέρας 28/9
25/09/2020
› Έναρξη Σχολικής Χρονιάς 2020-2021
10/09/2020
› ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ-ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΕΦΑΑ-ΔΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ
10/06/2020
› Προκήρυξη για εισαγωγή ιδιωτών σε Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών
03/06/2020
Επικοινωνία
4ο Ενιαίο Λύκειο Βόλου
Διεύθυνση: Νεαπόλεως & Κοδριγκτώνoς
Νεάπολη Βόλου
Τηλ.: 2421085715
Fax: 2421085715
Email: info@4lykeiovolou.edu.gr
Social Media